Bullah bullah

Troopettes

Jag tror jag har en ny idol, kolla vilken jävla tjej!!

Nog om allas vår superkvinna, glad helg på er!! Jag bakade bullar idag, kände mig så viktig…
När man är inne i köket ensam och kör nåt omständigt då känner man sig helt plötsligt som fucking Gordon Ramsey. Någon lagar nudlar och man går och häller ut det å skriker: YOU COW, IT’S RAW!! YOU COULD HAVE KILLED ME!
De blev asbra, bara kom kom kom å smaka hörni.
Jag har lite roliga saker att skriva som en lista!!

 1. När mormor kallar någon ”mainstream”…
 2. När jag hittar mormor framför ”Degrassi- the next generation” på Mtv.
 3. När man ritar något på huden och Mimmi säger att jag aldrig kommer få jobb och förlora min familj om jag tatuerar in det. Hon sa typ att mormor och pappa kommer förneka mig. Kom igen, man måste älska hennes uppriktighet. Istället för att säga att det är fult måste hon vara ond.
 4. My guilty pleasure, ‘Tyst vittne’ heheh, och karaktären dr. Harry Cunningham. Hans hår är svart, och han har mycket mörk röst. Dessutom är det spännande.. Inte tant-spännande utan spännande.
 5. Mormors historia: Hon gick på en konsert när hon var i 45-50 årsåldern och såg rätt ung ut i kroppen och när hon gick hem kom en man i 20-årsåldern fram och frågade om han fick följa henne hem… Hon svarade ”Nej men lilla gubben, på natten färgas alla katter grå.” Han såg sen att hon var lite äldre än vad han först trott.. Jag skrattade jättemycket när jag hörde det här. Blev lite generad.

Jag tror det var allt på min lilla lista.
En sak jag tänker väldigt ofta på är hur saker å ting skulle ha sett ut om man hade fötts i en annan kropp och i en annan miljö. Ibland är det typ det enda jag tänker på. Då kanske man skulle ha uppfattat världen annorlunda, gud vad konstigt. Tänk om man haft en moderat till pappa eller mamma. Då kanske man hade suttit i klassrummet och pratat om hur bra låga skatter är. Eller kanske om man hade haft en storebror eller storasyster, bott i en villa i Nacka… Då kanske man gjort som det äldre syskonet (typ druckit, vart ute) eller typ vart kaxig på allvar… Haft två föräldrar? Omg, åkt på semester till dyra länder som Egypten.
Jag säger inte att jag inte haft en bra uppväxt och inte rest för det har jag!!! Det känns bara som att det är annorlunda om man har två föräldrar…
mmmmm, den svenska kärnfamiljen….. mmmmmmm

Hör du, det värsta vore om någon tyckte att jag är världens latmask, alltså fysiskt är jag en jävla latmask, men jag jobbar hela tiden i huvudet…
Det är märkligt egentligen, om man inte gör något då säger människor att man är lat. Jag tror att det är viktigt att man inte gör någonting ibland. Liksom, typ sitta och rita, läsa, lyssna på musik, skriva, spela lite på en gitarr. Fotbollsspelare ba: JÄVLA FETTO, SITTER BARA Å VIFTAR FINGRARNA.’ Det kan vara sant, det är ju inte direkt kaloriförbrukande men man hinner tänka viktigare tankar än när man hoppar runt i ett Zumba-pass… eller under en hockeyträning. Jag går till tunnelbanan, och jag går upp för trapporna när hissen är avstängd. Fast förresten, vad är alternativet?, jag skulle inte sitta och vänta på att den fixas.
Grejen med att endast vara intresserad av målning, musik och läsning är att det inte blir så mycket mer. När man inte gör det så blir det liksom tv-tittande… Jag kommer förmodligen vara med i något program för överviktiga om några år.
Det läskiga är att när man jobbar hårt med något stillasittande blir man trött av det. Man lurar sig själv. Man är trött och stel i kroppen för att man suttit i samma ställning men man har ändå inte gjort något… you get my point?

Dagens roligaste bild:

jag vet att man inte ska skoja om folks utseende, men- jag kan identifiera mig med honom… Hehe, just det att jag har förmågan att vara jävligt.. ful… Den där snubben är inte ful egentligen. Man måste få skratta!

Crush of the day: Jag kunde inte bestämma mig för vem det skulle bli, jag vill kröna snygg-bonden Frank Erichsen
Men jag kröner honom till Emmas å Hannah’s personal crush of the day!


för allmänheten (och Emma om hon vill) kröner jag Elliott Tittensor, ‘Carl i Shameless’, jag såg honom igår när han var massmördare i Tyst vittne (hehheheh) och såklart kan inte alla tycka att han är snygg men det är som det är!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Bullah bullah

 1. A-bone skriver:

  Bullshit-bullbajs hahahahaha bullarna bajsar

 2. God damn mad dog! skriver:

  Åå bonden!!!<3<3<3 såg du när han var i frankrike o pratade franska me sin bondkompis pierre? typ bästa avsnittet ever. elr venne de kanske va flera avsnitt.
  Tittensor? va är det för namn liksom, låter rolitt!

 3. God damn mad dog! skriver:

  Oj aa sant ska väl ge det en chans då! hallå vilka dagar/vilken dag är ni i sickla? vi kan ju luncha!haha låter som att vi jobbar tillsammans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s